Unknown: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/somerset/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_agnes_template_common_header.tpl on line 14 За нас
Background image
Навигация
За нас
Начало » За нас

Виолет Ганева somerset

Здравей, казвам се Виолет и проектът Somersetbg.com е моя сбъдната мечта. Целта ми е чрез него да споделя с повече хора, козметиката, благодарение на която кожата ми подобри своето състояние.

И аз като повечето жени никога не съм се радвала на безупречен вид. Моята кожа по принцип е много чувствителна към козметика – лесно се обривам, от пъпките ми остават петна, а за нещастие имам и черни точки. Прочетох много статии и изследвания и открих, че решението е в качеството. Реших, че е време да обърна внимание на продуктите, които използвам не само върху лицето си.

Затова започнах търсенето на продукти за тяло, съчетаващи в себе си натурални съставки, витамини, минерали и антиоксиданти. Така срещнах английската козметика The Somerset Toiletry Company.

В началото поръчвах техните продукти онлайн само за себе си, а не след дълго започнах да поръчвам и за мои познати, които се бяха запалили по марката покрай мен. Така се роди идеята да стана дистрибутор за България и за мен е радост, че успях да го постигна.

Това, което най-много ми харесва в продуктите им е, че са създадени с натурални ектракти и са обогатени с масла, които са известни със своите чудотворни действия върху кожата – като маслото от баобаб, авокадо, шипка и още много.

Кожата ми много бързо усети разлика и постепенно текстурата й се изглади, петната намаляха и стана осезаемо по-мека.

Ако вие търсите козметика с уникален аромат, направена с натурални съставки или ботанически привкус,

може да сте сигурни, че ще го намерите на нашия сайт.

 

За The Somerset Toiletry Company

Кoмпанията е създадена преди повече от 30 години в малко китно градче в Англия, наречено Клътан. От тогава компанията е претърпяла голям растеж, влизайки в сътрудничество с големи фабрики за производство на суровини за козметика в Южна Африка и Португалия, за да може да се възползва от най-добрите суровини в света.

The Somerset Toiletry Company е компания изпълнена със страст за продуктите си. Известна е с тоалетните си принадлежности, които съчетават богато разнообразие на естествени съставки с иновативен дизайн и дълга история.

Желанието й е да създава разнообразни продукти, които са на разумни цени, изящно опаковани, с прекрасни аромати и формула, която работи.

Когато става въпрос за козметика за тяло и баня, всеки има различни предпочитания - когато става въпрос за съчетание между аромат и цена, комбинациите са безброй. The Somerset Toiletry Company разбира тези нужди. Повече от 30 години специалистите на комапнията са проектирали продукти и са се срещали с хиляди потребители, за да разберат и задоволят специфичните нужди на всеки техен клиент клиент.

Компанията използва натурални съставки и съчетава най-добрите елементи при създаване на своята козметика, стреми се към съвършенство и защитава най-високите стандарти в световен мащаб.

Основният подход на Somerset Toiletry Company е свързан с пълната прозразност, за това какво съдържат техните продукти. Те осигуряват на клиентите най-доброто качество, което могат да получат за тази цена.