Unknown: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/somerset/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_agnes_template_common_header.tpl on line 14 Серии
Background image
Навигация
Серии
Начало » Серии

aromas artesanalesAromas Artesanales De Antigua

Колекцията Aromas Artesanales de Antigua (AAA) е вдъхновена от архитектурата, пейзажите и ароматите на Антигуа – местност в Гватемала, защитена от Юнеско. Козметиката е направена с най-качествените ароматерапевтични съставки и е обогатена с масло от шеа, за да успокой както кожата, така и ума Ви.

Aromas Artesanales De Antigua

 

 

Naturally European

Козметиката от серията Naturally European е приготвена изцяло от натурални съставки, благодарение на което се усвояват от кожата много по-добре и успяват да й въздействат много по-ефективно от обикновените продукти. Те са обогатени със силни екстракти от върба, шипка, авокадо, баобаб, кокосово масло и масло от шеа.

Naturally European

 

 

Greenscape Organic

Био козметиката Greenscape Organic е приготвена от висококачествени съставки, взети директно от природата. Всеки продукт е със сертификат за качество от Европейския съюз и съдържа основните елементи за здрава кожа – витамини, минерали, антиоксиданти и фитонутриенти.  Някои от съставките на продуктите включват екстракт от кигелия, марула, баобаб, кокос, водорасли, смокиня и други.

Greenscape Organic

 

 

Tropical Fruits

Козметиката Tropical Fruits е вдъхновена от екзотичните плодове на тропиците.  Тя е създадена с фини съставки, които нежно обгрижват кожата и е обогатена с глицерин, за да я омекоти в дълбочина. Всички продукти съдържат концентрати от активните съставки, което ги прави изключително икономични и достатъчни за дълго време.

Tropical Fruits